Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3472 niezalogowanych)
1 Post

(vika)
Wiking
Daleko tam do tego Bodo
Nam w Bergen deszczu nie brakuje, az mi z sufitu kapie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking

znasz med??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
gabriel napisał:
qantan napisał:
Gabrielu wyluzuj troszeczkę ,może Lukass nie jest typem faceta który może dwa tygodnie przeleżeć na sofie z pilotem od telewizora w jednej a piwem w drugiej ręce??.Czyżbyś był zazdrosny że chce pracować?.
ALEŻ proszę Ciebie...
W pierwszym poście na jego prośbę... napisałem jakie są realia w Norge przed GRUDNIOWYMI ŚWIĘTAMI .
I jaką dostałem ripostę ...
TO w następnym napisałem ,że może zbierać przecież butelki plastikowe jak taki z niego niespokojny duch ...
I co... To jest Obraza lub zazdrość...?

Tak zazdroszczę MU Z CAŁEGO SERCA ,ŻE MOŻE TERAZ JECHAĆ DO DOMU a jednak nie jedzie...

JA BYM JUŻ TERAZ PRZED TĄ PÓŁNOCĄ WYJECHAŁ wszystko jest przygotowane ...
A NIE MOGĘ ... bo MÓJ szef się nie zgadza...bo jest nadal pracy po uszy...
ŻEBYŚ TY WIEDZIAŁ JAK JA SIĘ MODLĘ O DESZCZ i to taki co najmniej na tydzień dwa ...
WTEDY BY MNIE PUŚCIŁ....

A TAK PSTRO...SRO...JAJCO...Mróz i praca ...praca...

tak napisałes ale sam przyznasz że mogłeś to delikatniej napisać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
fullcasco napisał:

znasz med??

nie, nie spotkałam... ale mi ludzie nie przeszkadzaja, nawet jak są mep... he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Korona powinna kosztowac 1 grosza a wszystkie problemy rozwiazalyby sie same!!!! Z jednej strony ludzie strajkuja i walcza ryzykujac nawet utrata pracy o uklad zbiorowy a z drugiej mamy Gabrielowa funtoze!!!! I nie ma nic do rzeczy czy ktos nie moze usiedziec na miejscu. Przebokowalbym te bilety bo dla mnie 2000 koron to i tak mniej niz 2 tygodnie z corka i matka!!!!! Oczywiscie kazdy ma swoje wartosci!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
bob norek
(bob74)
Początkujący
hanys,dalej wciągasz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
działa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
owszem Gabriel,Lukas tez cos tam powiedzial i masz racie,w ten sposob nie powinien powiedziec
nie umial utrzymac dlugo nerwow na wodzy
ale to Twoje paniusiu tez nie jest ok,ja nie personalizowalam-przynajmniej sie staralam
ale wiesz co...Ty wykorzystujesz nad innymi swoja przewage nie tyle wiedzy,czy doswiadczenia,chociaz niewatpliwie to masz,ale przewage blyskotliwosci
i to wykorzystujesz ponad miare,co wlasnie powoduje to,ze niektorzy sie gubia,placza i sami nie wiedza co pisza i na co w ogole odpisuja,nie potrafiac dac adekwatnej riposty
bo to,ze jestes blyskotliwy,to trudno Ci odmowic,ale calosc-ta blyskotliwosc plus doswiadczenie,plus wiedza etc jest w Twoim wykonaniu strasznie ciezka,jakbym zjadla 3 talerze bigosu i poprawila polowa tortu
i jest mi dobrze i jednoczesnie niedobrze
moralizujesz gdzie sie da i wszystko na powaznie,caly czas kamienny wyraz twarzy,non stop marsowa mina
ja caly czas czekam,ze zobacze u ciebie usmiech,troche dystansu juz nie mowie do siebie samego,ale ogolnie do swiata,zebys umial miekko zazartowac,opowiedzial kawal,wyluzowal sie i przestal miec zasady na kazda okazje,ze nie bedziesz zamienial kazdego zartobliwego tematu w smiertelnie powazny z moralem na koncu
wiem wiem
zaraz napiszesz,ze nie doczekam sie,bo ty Gabriel jestes taki a taki

i wcale nie wiem co dalej pisac,bo chce mi sie spac i bez sensu katuje ta klawiature,a moze sie jutro obudze i watku juz w ogole nie bedzie
lepiej spozytkuje ten czas na jakis odstresowujacy serial,niech mnie nawet odmozdzy,ale spokoj i brak nerwow sa bezcenne
dobranoc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
qantan napisał:
...tak napisałes ale sam przyznasz że mogłeś to delikatniej napisać
NIE NIE MOGŁEM , bo napisałem tak jak piszę wszędzie ... ,
po drugie , TO jest facet i to ponoć z jajami a nie rozpieszczona i rozkapryszona panienka ...
A tym bardziej dziecko z podstawówki któremu trzeba wszystko wytłumaczyć po woli tak by temat załapało..
A jeżeli jest faktycznie jak panienka to nic innego jak sprowadzić do parteru...
i Dać sobie z Nim spokój...
SZKODA MOJEGO ŁYSIEJĄCEGO OWŁOSIENIA dla takich MIENTKICH ...xxx...xxxxxx...robionych .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok