owszem Gabriel,Lukas tez cos tam powiedzial i masz racie,w ten sposob nie powinien powiedziec
nie umial utrzymac dlugo nerwow na wodzy
ale to Twoje paniusiu tez nie jest ok,ja nie personalizowalam-przynajmniej sie staralam
ale wiesz co...Ty wykorzystujesz nad innymi swoja przewage nie tyle wiedzy,czy doswiadczenia,chociaz niewatpliwie to masz,ale przewage blyskotliwosci
i to wykorzystujesz ponad miare,co wlasnie powoduje to,ze niektorzy sie gubia,placza i sami nie wiedza co pisza i na co w ogole odpisuja,nie potrafiac dac adekwatnej riposty
bo to,ze jestes blyskotliwy,to trudno Ci odmowic,ale calosc-ta blyskotliwosc plus doswiadczenie,plus wiedza etc jest w Twoim wykonaniu strasznie ciezka,jakbym zjadla 3 talerze bigosu i poprawila polowa tortu
i jest mi dobrze i jednoczesnie niedobrze
moralizujesz gdzie sie da i wszystko na powaznie,caly czas kamienny wyraz twarzy,non stop marsowa mina
ja caly czas czekam,ze zobacze u ciebie usmiech,troche dystansu juz nie mowie do siebie samego,ale ogolnie do swiata,zebys umial miekko zazartowac,opowiedzial kawal,wyluzowal sie i przestal miec zasady na kazda okazje,ze nie bedziesz zamienial kazdego zartobliwego tematu w smiertelnie powazny z moralem na koncu
wiem wiem
zaraz napiszesz,ze nie doczekam sie,bo ty Gabriel jestes taki a taki
i wcale nie wiem co dalej pisac,bo chce mi sie spac i bez sensu katuje ta klawiature,a moze sie jutro obudze i watku juz w ogole nie bedzie
lepiej spozytkuje ten czas na jakis odstresowujacy serial,niech mnie nawet odmozdzy,ale spokoj i brak nerwow sa bezcenne
dobranoc